Bryllup

Bryllup er en av livets viktigste begivenheter, en feiring av den store kjærligheten.
En dag da to hjerter blir til ett, og som man skal tenke tilbake på med glede.
I generasjoner har vi på Sole Gjestegård tilrettelagt for bryllup med personlig preg.
Kontakt oss for et uforpliktende tilbud
 

Uendelig med muligheter

Vi tror ikke det finnes noe som kan kalles et standard bryllup. Hos oss får alle brudepar sin store dag skreddersydd. Sammen med dere finner vi oppskriften på hvilke ingredienser som skal til for å gjøre deres bryllupsdag perfekt. Enten dere drømmer om en storslått gallamiddag, eller en intim feiring med de aller nærmeste, tilpasser vi etter deres ønsker. Det er heller ikke slik at en bryllupsfeiring trenger og begrenses til én dag. Booker dere en hel bryllupshelg med overnatting fra fredag, kan vi inkludere enkel servering fredag dersom dere ønsker det. Det som føles riktig for dere, er vår rettesnor. Vi ønsker blivende ektepar hjertelig velkommen til en uforpliktende omvisning og mer utfyllende informasjon om mulighetene som finnes på Sole.

Vakre omgivelser

Sole Gjestegård innbyr til en flott ramme for den store dagen, med vakker beliggenhet rett ved Krøderfjorden. Vi har spisestuer, lounge og flotte uteområder, som skapt for bryllup. Vårt største lokale har plass til 190 personer, med store vinduer mot den 20 mål store parken og Krøderfjorden. Utsikten til fjellet og vannet kan dere også nyte fra amfiet i parken, eller ombord i båten M/S Kryllingen. Vi har egen brygge for enkel ankomst fra fjorden og egen strandlinje. Sole Gjestegård ligger et steinkast unna vakre Olberg kirke dersom dere ønsker vielse i en kirke i nærheten. Ønsker dere å gjennomføre selve vielsen hos oss, har vi også gode muligheter for det, både ute og inne.
 

Galleri

 

Mat & drikke

Vi lever for de utsøkte smakene og den gode opplevelsen. Maten vi serverer er inspirert av både det klassiske og det nye nordiske kjøkkenet. Originalt, smakfullt og kortreist er stikkord for rettene vi tilbereder, og selvfølgelig er alt hjemmelaget. Vi har dessuten et rikt utvalg av smakfull vin som akkompagnerer de ulike rettene på en nydelig måte.
Se anbefalt meny

Overnatting

For brudeparet er selvsagt en natt i den vakre brudesuiten inkludert når dere holder feiringen hos oss. Bryllupsgjestene får overnatting til rabatterte priser. Hos oss finner dere koselige rom i ulike størrelser og stiler, alle med eget bad. Vi har 180 sengeplasser. Om man benytter sovesal i tillegg, kan vi ta i mot opptil 300 gjester
Våre romtyper
 
 

Nærhet til aktiviteter

På Sole Gjestegård er det kort vei til både morsomme og avslappende aktiviteter. Vi har egne baner for både fotball og volleyball, gapahuk med bålplass og innendørs basseng. Rett utenfor døra finner du turstier og langrennsløyper. Norefjell Skisenter, med alpinbakker og langrennsløyper, ligger kun 10 minutters kjøring unna.
Se flere aktiviteter

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Send oss en e-post på post@solegjestegard.no

Vi kommer tilbake til dere så fort som mulig.

Om det haster, ta kontakt på telefon:
+47 321 50 400