Restaurant

Vi lever for de utsøkte smakene og den gode opplevelsen, mat for både kropp og sjel.

Hos Sole Gjestegård har vi spisestuer og saler i flere størrelser, med plass til 45-140 gjester. Her kan du nyte både enkle og mer avanserte retter, alt ettersom hva du ønsker.

 

Café den lille mester

I hjertet av Sole Gjestegård ligger Café den lille mester. Her er det terrasse og utsikt mot både parken og Krøderfjorden. I denne koselige, lille caféen kan du nyte frokost, lunsj eller en bedre middag i nydelige omgivelser. Vi serverer kortreist mat, inspirert av det nye, nordiske kjøkken og med røtter i lokale retter. Slukk tørsten med forfriskende og kaldt drikke, eller lukk hendene rundt et varmt og godt krus med din favorittdrikk. Vi har alle rettigheter. Om du har lyst på noe søtt, hva med en smak på våre hjemmebakte kaker?

Brennende lidenskap for mat og drikke

Med mer enn 40 års erfaring på kjøkkenet, og en brennende lidenskap for gastronomiens verden, har vi et klart mål. Det er at du skal få mat som ikke bare gjør deg mett, men som også er en opplevelse estetisk og smaksmessig. Vi har dessuten et rikt utvalg av smakfull vin som akkompagnerer de ulike rettene på en nydelig måte.
Se vinkart
 

Galleri

 

Hjemmelaget mat

Vi er opptatt av gode råvarer, og tilpasser menyen etter ditt ønske og etter sesong. Maten vi lager skal smake i alle anledninger og for alle generasjoner. Med inspirasjon fra både det nye, nordiske kjøkken og lokale retter, kan vi tilby en rikholdig meny av smakfulle måltider. Om det er en rimelig og enkelt rett, eller en mer kostbar og avansert meny, så skal opplevelsen overgå dine forventninger.

Ring for bordreservasjon

Kontakt på telefon:
+47 321 50 400

Vi gleder oss til å høre fra deg!

For generelle henvendelser, send oss en e-post.