Mat for kropp og sjel

På Sole Gjestegård tilbyr vi nordisk, hjemmelaget mat til alle generasjoner og anledninger.
Vi er opptatt av gode råvarer, og tilpasser menyen etter ditt ønske og etter sesong.
Vårt mål og ønske er at du skal få mat som ikke bare gjør deg mett, men som også er en opplevelse estetisk og smaksmessig.
Med mer enn 40 års erfaring på kjøkkenet og en brennende lidenskap for alt som har med gastronomien å gjøre vil vi gjøre vårt beste for at nå dette målet.

Om det er en rimelig og enkel rett, eller en mer kostbar og avansert meny, så skal opplevelsen alltid være på topp.
Se på vår meny for hva dere kunne tenke dere, eller kom gjerne med egne ønsker.

Les videre for info og priser på pensjon, menyer, oppgraderinger, selskapsmat og mulighet for tilpasninger.

På Sole tilbyr vi menyer i alle fasonger og størrelser, og vi har to ulike spisesaler.

Solesalen & styrerommet
Vår største spisesal med plass til opptil 140 spisende gjester på en gang.
Et stort og fint lokale med utsikt til parken og Krøderfjorden. Her er det også et piano.

Dr. Carlson
Den gamle spisestuen. En svært koselig restaurant med plass til opptil 45 personer. Sentralt beliggende med utsikt og utgang til parken med fjorden.
                       

Image
Image
Image
Image
Image