Festmeny ved selskap og jubileum

Den spesielle anledning, venner og kjente samlet med forventing.
Flotte, oppdekte bord i koselige lokaler. I glede eller sorg, vil vi være behjelpelig med å finne den beste løsning til anledningen.

Vi har forskjellige forslag som passer til anledningen, men vi lager gjerne om på dem etter deres ønsker og behov.
Vi lager også gjerne et attraktivt tilbud med overnatting om det skulle ønskes.

MENY
Sole-gryten                                       kr. 185,-
Fyldig oksegryte med kokt ris, salat med dressing og brød. Kommer i en irske utgave med fårikal og potet.

Potetsuppe med flesk              kr. 125,-
Fyldig, gammeldags potetsuppe med røkt flesk og brød

Lasagne                                             kr. 185,-
Lasagne med mikset salat, dressing og brød

Sole-pizza                                           kr. 125,-
Med skinke, tomat, pepperoni, champignon, løk og mais.
Serveres med mikset salat & dressing

Sandwich                                           kr. 59,-
Velg mellom: kyllingsalat, skinkesalat, rekesalat, roastbiff med remulade, ost og skinke

Baguetter                                             kr. 75,-
Velg mellom: kyllingsalat, skinkesalat, rekesalat, roastbiff med remulade, ost og skinke

Taco                                        kr. 185,
Tacokjøtt, salat, tomat, mais, løk, agurk og paprika, salsa, rømme, revet ost, nachos og wraps.

Vegetarmat til alle

Fylt bakt potet                                 kr. 85,-
Bakt potet fylt med en miks av potetmos, pinjekjerne, basilikum, ost, og rømme. Serveres med mikset salat.

Risrett med ris og bakte auberginer                       kr. 95,
Indisk inspirert risrett med brun ris servert med ratatouille og bakte auberginer med ost.

Buffet – klassisk & moderne
Buffet er både populært og enkelt og servere. Den klassiske buffeten består av fat hvor maten legges opp i formasjoner og hele fatet pyntes. Her vil dekorasjonen være det som pynter fatet. Den moderne buffet er minimalistisk i sin dekorasjon av fatene, men her anrettes maten i porsjoner – litt som tapas – hver porsjon dekoreres, så det gir et flott bilde, her er det maten som pynter fatet.

Er dere mindre enn 30 personer, kan vi anrette buffeten. En anretning er en buffet i miniatyr som stilles på bordet hvor man spiser.

Soles spekematbuffet                                   kr. 389,-
Rakfisk med rømme og løk, røkt laks.
Spekemat: 4 slag spekepølse, spekeskinke og fenalår. 
Lune elgkjøttkaker i soppsaus og fløtegratinerte poteter.
Multekrem og karamellpudding med karamellsaus.
Eggerøre, lefse, flatbrød, potetsalat, brød og smør.

Soles selskapsbuffe                           kr. 459,-
Porsjonsanrettet røkt ørretrosé, sitronmarinert laks og hvitløksmarinert scampi på fargerik salat med dilldressing.
Spekeskinke med melon, marinert kokt kalkunfilet med lett waldorfsalat, roastbiff med pickles og hjemmelagde sprøstekt løk, kokt partyskinke, lune kjøttkaker og stekte kyllinglår, grønsaksterte, brie & emmentaler med frukt.
Frisk fruktsalat og karamellpudding med karamellsaus og pisket krem.
Mikset salat, husets røde dressing, hvitløksdressing, brød & smør.
Velg mellom fløtegratinerte poteter, potetsalat og fransk potetsalat.

Tapasbuffet
Den eksklusive til den gode opplevelsen 15 slags       kr. 385,-
Røkt ørretrulade m/ pepperrotkrem, hvitløksmarinerte scampi på pinne, rakørret-sushi, sushi av sitronmarinert laks, spekeskinke m/melon, røkt andefilet på eggestand, fenalår i lefse, marinert indrefilet av okse med soltørket tomat, parmesanbit med oliven, brie med vindrue, lune marinerte kyllingklubber, innbakt laksemoussé, små krydderkjøttkaker på spyd, rucculasalat med ristede pinjekjerner og marinert bulgur i brødskål og appelsindressing, liten grønnsaksterte.

Middagsretter og Menyer
Hjemmelaget mat for enhver smak og anledning.
Vi kan tilby mange forskjellige løsninger – tilpasset ønsker og behov.
Vi har her sammensatt noen menyeksempler som kan bestilles som de står beskrevet, eller brukes til inspirasjon.

Godt og enkelt
Forretter                                                        kr. 95,-
Fløtelegert sjampinjongsuppe med baconterninger og hjemmebakt brød
eller
Spekeskinke m/melon og hjemmebakt brød

Hovedretter                                                  kr. 185,-
Skinkestek med kokte poteter, fløtesaus, smør-grønnsaker og tyttebærsyltetøy
eller
Stekt laks, med rømmesaus, kokte poteter, agurksalat og kokte grønnsaker

Dessert inkl. kaffe til desserten                               kr. 95,
Pannacotta m/ kirsebærsaus
eller
Hjemmelaget eplekake med pisket krem

Meny pris:
To retter                      kr. 233,-
Tre retter                    kr. 327,-


Den gode meny – passer til de fleste anledninger
Forretter                                                        kr. 125,-
Sart ørretpaté med sauce verte på fargerik salat
eller
Spekeskinke rose- og fenalårrull i lefse med eggerøre og flatbrød
eller
Kokos-fiskesuppe med fiskebiter og urtejulienne

Hovedretter                                                   kr. 245,
Rødvinsmarinert oksesteik med kokte poteter, god sjysaus, kokte sesonggrønnsaker og tyttebærsyltetøy
eller
Kalvestek stekt som vilt med waldorfsalat, viltsaus, bacongrønnsaker, kokte persillepoteter og tyttebærsyltetøy.
eller
Innbakt laks med skaldyrssaus, spinattimbal og smørstekte poteter

Dessert           inkl. kaffe til desserten                                  kr. 125,
Mona Lisa iskake med marsipan og nougat m/varm skogsbærsaus og pisket krem
eller
Ekte karamellpudding med karamellsaus og pisket krem
eller
Chili-sjokoladekake m/pasjonsfruktmousse

Meny pris:
To retter                      kr. 315,-
Tre retter                    kr. 432,-


Den store festmeny                                                                   kr. 785,-
Alkoholfri velkomstdrink og små lefseruller med røkt ørret, fenalår og spekeskinke.

Laksesymfoni med røkt laks, dampet laks, reker og dilldressing

Lun fasanfilet i bacon servert m/ valnøttsaus

Melonsalat med myntemarinade

Helstekt indrefilet av storfe med bordolaisesaus, fløtegratinerte poteter, stekt sjampinjong og grønsakssaute.

Gorgonzola med pære m/hjemmebakt brød, smør og honningsirup

Stor dessertsymfoni m/3 slags sjokolademousse, pasjonsfruktsorbet, hasselnøttis i karamellskål, karamellpudding i cocotte og karamellsaus.

Nattmat
Gulaschsuppe med brød

Alle retter er beregnet til å serveres en gang. Ønskes hovedretten servert to ganger koster det 20% ekstra per person.